Lost Depths DLC nu verkrijgbaar in The Elder Scrolls Online

Vandaag releasen we de nieuwste DLC van Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Lost Depths, nu verkrijgbaar voor alle PC/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC wordt 6 september uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en PlayStation 4.
Dit DLC-pack is deel van het jaarlange avontuur Legacy of the Bretons van 2022 en bevat twee nieuwe dungeons voor vier spelers om jou en je bondgenoten uit te dagen en de sage verder uit te breiden die begon met de Ascending Tide DLC en verderging met het recente hoofdstuk High Isle. Beide dungeons hebben hun eigen unieke verhalen en beloningen, inclusief itemsets, achievements en verzamelvoorwerpen die je nergens anders in Tamriel vindt.

Naast Elder Scrolls Online: Lost Depths wordt ook Update 35 uitgebracht, een nieuwe basisgamepatch voor alle ESO-spelers, geen aankoop vereist. Deze update bevat balansveranderingen, probleemoplossingen en nieuwe functies, inclusief wijzigingen aan het gevechtssysteem, de introductie van extra ‘mini-events’ voor Battlegrounds (bijvoorbeeld een weekend waarin je extra Alliance Points verdient) en algemene verbeteringen aan XP-verdiensten in PvP.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password