Lords of the Fallen komt naar gamescom

HEXWORKS, een CI Games studio, heeft vandaag bevestigd dat de langverwachte actie-RPG Lords of the Fallen volgende week aanwezig is op Gamescom 2023. Consumenten die deze beurs in de Koelnmesse bezoeken kunnen daar als eerste kennismaken met een nooit eerder vertoond deel van de game. De 20 minuten durende demonstratie van deze toekomstige titel vindt tijdens Gamescom plaats in het Lords of the Fallen-theater binnen de PLAION stand, Hall 9, B010-C019.

De demonstratie laat bezoekers kennismaken met het baanbrekende tweelingrijkenmechanisme van de game, dat spelers van het levende rijk Axiom verplaatst naar de ondode tegenhanger Umbral (en weer terug). Daarnaast krijgen beginnende godendoders een voorproefje van de brute gevechten met slagwapens, projectielen en magie, en de hoogst uiteenlopende spelsituaties die de twee rijken spelers bieden. Lords of the Fallen verschijnt op vrijdag 13 oktober voor pc, PlayStation®5, en Xbox® Series X|S.

Een officiële, op het verhaal gerichte trailer van Lords of the Fallen gaat op dinsdagavond in première tijdens Opening Night Live. Via deze trailer kunnen kijkers thuis en in Keulen getuige zijn van de wederopstanding van de demonengod Adyr.

“We maken met veel plezier bekend dat Lords of the Fallen naar Keulen komt! Om te beginnen met de onthulling van onze gloednieuwe story-trailer die tijdens Opening Night Live in première zal gaan,” aldus Saul Gascon, studiohoofd bij HEXWORKS. “Bezoek vervolgens ons theater om je onder te dompelen in een prachtig gemaakte omgeving die je verplaatst naar Mournstead, waar enkele van onze teamleden een gloednieuw gebied van de game zullen demonstreren. We kunnen niet wachten om dit alles met je te delen. Tot ziens op Gamescom!”

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober en levert een volledige reboot van de franchise. De game is nu te pre-orderen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password