Loot River Dev Walkthrough Details Wapens & Loot In Verwachte ‘Dark Souls Meets Tetris’ Roguelike

straka.studio heeft vandaag, met de steun van SUPERHOT PRESENTS, een nieuwe developer walkthrough-video uitgebracht voor hun langverwachte ‘Dark Souls meets Tetris’-actie roguelike Loot River, die dit jaar naar de PC en Xbox komt. De video geeft spelers een kijkje in de wapens en buit die ze kunnen vinden tijdens het verkennen van de fantasie-geïnspireerde procedureel gegenereerde labyrinten van het spel, en geeft een aantal prikkelende voorbeelden van hoe ze kunnen worden gecombineerd om leuke en krachtige builds te maken. Je zult ze nodig hebben als je onvergeeflijke kerkers wilt overleven die bevolkt worden door beestachtige gruwelen!

In Loot River kunnen spelers de kracht van de Relic aanwenden om de grond onder hen te laten verschuiven en op de drijvende stukken van verwoeste landschappen rond te glijden. Deze Tetris-achtige blokken kunnen in elkaar worden geschoven om ruimtelijke verkenningspuzzels op te lossen en creatief worden gebruikt als gevechtsinstrument om vijanden te manipuleren en de ruimte waarop je gevechten plaatsvinden te controleren. Terwijl spelers zich door deze eindeloze catacomben wagen, komen ze een vervloekte reeks taaie vijanden, verdwaalde reizigers en epische eindbazen tegen. De rijkdom aan nieuwe wapens, uitrusting en onheilige kennis die je kunt opgraven voor permanente upgrades zal van cruciaal belang zijn om je bij elke run verder te helpen.

Aangetrokken door scherven van een onheilig relikwie, bevinden rondzwervende nomaden zich in een eeuwigdurende cyclus van leven en dood. Ze verliezen hun gezonde verstand terwijl ze door eindeloze parallelle realiteiten reizen, waarbij ze elkaar verslinden om de kennis van hun medereizigers te absorberen. Geen twee reizen zijn ooit hetzelfde, terwijl talloze verloren zielen door de rivier de Loot drijven.




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password