Loot River arriveert vandaag voor PlayStation

straka.studio en SUPERHOT PRESENTS kondigen met trots aan dat hun monsterlijke ‘Dark Souls meets Tetris’ actie roguelike, Loot River, vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Deze lancering maakt ruimte voor een reeks updates voor PlayStation, Xbox en PC, waaronder een gloednieuwe level-editor waarmee spelers aangepaste levels kunnen maken, spelen en delen met cross-platform ondersteuning.
Naast de nieuwe level-editor kunnen spelers ook laadtijden verwachten die met meer dan 50% zijn verkort, verbeterde framerates en andere algemene verbeteringen. De PlayStation-versie van de game beschikt ook over ondersteuning voor haptische trillingen en de mogelijkheid om via het PlayStation Activities-systeem rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface van het PlayStation-systeem mee te doen aan de Daily Run. Deze updates zijn een aanvulling op de verbeteringen die sinds de lancering van de game op Xbox en PC zijn doorgevoerd, waaronder de toevoeging van klassementen, Daily Runs, nieuwe vijanden en voorwerpen en een gemakkelijke modus met annulering van animaties.

In Loot River kunnen spelers de kracht van de Relic gebruiken om de grond onder hen te verschuiven en rond te glijden over de zwevende stukken verwoeste landschappen. Deze Tetris-achtige blokken kunnen in elkaar worden geschoven om ruimtelijke verkenningspuzzels op te lossen en creatief worden gebruikt als hulpmiddel in gevechten om vijanden te manipuleren en de ruimte te controleren waarop je gevechten plaatsvinden. Tijdens hun tocht door deze eindeloze catacomben komen spelers angstaanjagende beesten, verdwaalde reizigers en epische eindbazen tegen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password