LOL Guardsman Deel 2 – de kunst om een vat vol grappen te brengen in het verhalende puzzelspel Lil’ Guardsman

Onafhankelijke gamestudio Hilltop Studios heeft in samenwerking met Versus Evil deel twee uitgebracht van een nieuwe dev diary-serie getiteld ‘LOL Guardsman’, waarin de nadruk ligt op de humor van het aankomende verhaalgedreven avonturenspel Lil’ Guardsman, in aanloop naar de lancering in 2024 op pc, Switch, PlayStation en Xbox consoles.

De tweedelige serie ‘LOL Guardsman’ gaat dieper in op de rol van komedie in dit point-and-click-avontuur. In deel 2 bespreken Scott Christian, oprichter en regisseur, Matt Bernard, schrijver en spelontwerper en Jeremy Lapalme, schrijver, het delen van het vertelproces met anderen, maar het behouden van één consistente stem door het hele spel heen. Het team praat ook over hun aanpak van schrijven, testen en herschrijven, en over de kunst van het bedenken van sterkere punchlines.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password