LOL Guardsman Deel 1 – de grap vinden in het verhalende puzzelspel Lil’ Guardsman

Onafhankelijke gamestudio Hilltop Studios heeft in samenwerking met Versus Evil het eerste deel uitgebracht van een nieuwe dev diary-serie getiteld ‘LOL Guardsman’, die zich richt op de humor van het aankomende verhaalgedreven avonturenspel Lil’ Guardsman, in aanloop naar de lancering begin 2024 op pc, Switch, PlayStation en Xbox-consoles.

De tweedelige serie ‘LOL Guardsman’ gaat diep in op de rol van komedie in dit point-and-click-avontuur. In deel 1 bespreken Scott Christian, oprichter en regisseur, Matt Bernard, schrijver en gamedesigner en Jeremy Lapalme, schrijver, de tactieken van de schrijvers om het verhaal van de game van komedie te voorzien en grappige dialogen te bedenken voor een medium dat normaal gesproken niet wordt geassocieerd met komische noot.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password