Logitech kondigt Logi PLAY 2022 aan – tweedaags evenement over de toekomst van gaming en streaming

 Logitech heeft vandaag Logi PLAY 2022 aangekondigd, een grootschalig evenement in LVL te Berlijn. Op 20 en 21 september brengen Logitech G en Logitech for Creators allerlei verschillende mensen uit de gaming- en streamingindustrie samen om trends en de evolutie van gaming, streaming en contentcreatie te bespreken. Het evenement omvat onder andere paneldiscussies, productaankondigingen en hands-on sessies.

“Tegenwoordig zien we dat met name gamers en creators bepalend zijn voor verandering en culturele bewegingen.” zegt Yalcin Yilmaz, Vicepresident van Logitech Europa. “Met Logi PLAY willen we niet alleen een plek creëren waar we de community samenbrengen om innovaties en trends te verkennen, maar ook de toekomst kunnen vormgeven door mensen uit de industrie en partners erbij te betrekken.”

Dag 1 van het evenement is gewijd aan pers en zakenpartners, terwijl dag 2 live wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal van Logitech G. Aanmelden om een notificatie te ontvangen zodra de livestream begint, kan hier.

De livestream wordt gehost door Aaron “Medic” Chamberlain en Frankie Ward. Verder brengt het evenement meer dan dertig gamers en creators van de over de hele wereld samen. Enkele topgamers zijn DanucD, Onscreen en Mr. Shibolet. Creators die op de planning staan ​​om deel te nemen, zijn onder meer PastelMusique, Florent Garcia, Djarii en LittleBigWhale.

Met verschillende nieuwe producten die worden uitgebracht door Logitech G en Logitech For Creators, sluit de top van Logitech aan bij de paneldiscussies om onderwerpen met betrekking tot gaming en streaming te bespreken:

  • Bracken Darell – CEO Logitech
  • Najoh Tita Reid – CMO Logitech
  • Ujesh Desai – GM Global bij Logitech G
  • Vincent Borel – GM Global bij Logitech for Creators

Logi PLAY brengt de knapste koppen op het gebied van gaming en streaming samen. Daarnaast biedt het een unieke kans om kennis te nemen van de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze enerverende industrie.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password