Logitech G voegt geavanceerde ‘sound science’ toe aan de nieuwe line up van gaming-headsets

Vandaag heeft Logitech G, een merk van Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevend innovator op het gebied van gametechnologieën en -producten, een nieuwe line-up van gaming headsets op de markt gebracht; ontworpen voor het ultieme geluid en voor de meest meeslepende gaming-audio ervaring.

“Of je nu je battlestation wil aanpassen of uit wil blinken in je favoriete Battle Royale game, we willen dat je de superieure audio en het comfort hebt die je verdient”, aldus Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech Gaming. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om geweldige game ervaringen te bieden, en dat is precies wat we nu leveren met deze nieuwe headsets.”

Logitech G heeft het breedste assortiment aan headsets voor gaming, ontworpen voor gamers van alle niveaus; of je nu een professionele, hardcore of casual gamer bent. De nieuwe headset line-up is zo ontworpen dat gamers het model kunnen kiezen dat het best bij hun spel en budget past. De line-up bestaat uit:

Het ultieme geluid en verlichting voor je battlestation

 

  • Logitech® G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset
  • Logitech® G635 7.1 LIGHTSYNC Gaming Headset

De perfecte headset voor Battle Royale

  • Logitech® G432 7.1 Surround Gaming Headset
  • Logitech® G332 Stereo Gaming Headset

Het ultieme geluid en verlichting voor je battlestation

Voor gamers die met hun battlestation anderen willen imponeren, biedt de draadloze gaming-headset Logitech® G935 7.1 LIGHTSYNC superieure audio en verbluffende RGB-verlichting. Het is de eerste in een serie van headsets met Logitech G’s exclusieve Pro-G 50 mm Audio-driver aan boord, dat is gemaakt van hybride gaasmateriaal voor hoogwaardige audio met een diepe bas en een rond geluidsprofiel voor zeer cinematografisch geluid. Bovendien is deze nieuwe headset uitgerust met de LIGHTSYNC-technologie van Logitech G – dynamische en aanpasbare verlichting die wordt gesynchroniseerd met elke vorm van content, waaronder games, video’s en muziek. Met deze technologie kun je elke kleur aanpassen aan je setup voor toetsenbord, muis en headset. De nieuwe headset beschikt ook over DTS Headphone: X® 2.0 surround sound, een ongelooflijke technologie die de 3D-omgeving simuleert van de oorspronkelijke ‘audio mixing stage’.

De Logitech G935 is compatibel met pc’s, consoles en mobiele apparaten en heeft een batterijlevensduur van 12 uur, verbeterde 6 mm microfoontechnologie en verbeterde draadloze prestaties. Gamers kunnen hun ervaring personaliseren met Logitech G HUB, aangepaste geluidsprofielen maken en onboard G-Keys toewijzen.

De G935-headset verpakt al deze innovatie in een ontwerp waar gamers van zijn gaan houden: premium-kunstlederen oorkussens, een verbeterde microfoon en volume-controle op de oorschelp, zodat het spelers nooit ontbreekt aan kristalheldere communicatie.

De bekabelde versie, de Logitech® G635 7.1 LIGHTSYNC Wired Gaming Headset, maakt de battlestation-headset line-up compleet.

 

De perfecte headset voor Battle Royale

Voor spelers die deelnemen aan Battle Royale modi, levert Logitech G de nieuwe G432- en G332-headsets. Deze headsets geven elke speler een zeker audio-voordeel en premium comfort voor een toegankelijke prijs.

De G432 7.1 Surround Sound Gaming Headset heeft 50 mm drivers voor een ongelooflijke geluidservaring. Gecombineerd met DTS Headphone: X 2.0 surround sound, levert de headset geluid dat je helemaal laat opgaan in het spel. Het bevat roterende, kunstlederen oorschelpen, een grote 6 mm flip-to-mute microfoon en is compatible met meerdere platforms.

De Logitech® G332 Gaming Headset maakt de nieuwe headset-line up van Logitech G compleet. De G332 is een stereo headset die hetzelfde geweldige comfort en dezelfde kwaliteit biedt als alle andere headsets in de line-up. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste gaming headset.

 

Alle headsets inde lineup kunnen worden aangepast met de G HUB van Logitech. Logitech G HUB is een nieuwe geavanceerde gaming software-interface om gamers te helpen het maximale uit hun uitrusting te halen. Met een cleane en moderne interface kunnen gamers hun gear snel per game personaliseren, profielen van anderen delen en downloaden, en meer.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech Family of Gaming Headsets zullen naar verwachting in februari 2019 beschikbaar zijn op LogitechG.com en bij de welbekende retailers in de Benelux.

  • De Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset – €189.99
  • De Logitech G635 7.1 Gaming Headset – €149.99
  • De Logitech G432 7.1 Gaming Headset – €79.99
  • De Logitech G332 Stereo Gaming Headset – €59.99
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password