Logitech G PRO X Gaming Headset met Blue VO!CE-technologie aangekondigd

Logitech G, een merk van Logitech,  introduceerde vandaag twee nieuwe PRO gaming headsets: de Logitech G PRO X Gaming Headset en de Logitech G PRO Gaming Headset. Beide headsets zijn ontworpen en gebouwd met hulp van professionele esporters. Daarnaast combineren de headsets comfort en duurzaamheid met geluids- en spraaktechnologie van hoge kwaliteit, zodat gamers kunnen klinken en horen als een echte pro.

De PRO X markeert het debuut van Blue VO!CE-software, ontwikkeld in samenwerking met de vooraanstaande microfoon expertise van Blue Microphones. Blue VO!CE biedt met behulp van de geavanceerde gaming software, Logitech G HUB, een set van real-time microfoon effecten die heldere, professionele spraakcommunicatie mogelijk maakt. Hierdoor kun je je eigen stem aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren, waardoor teamgenoten je beter kunnen horen en je als een professionele streamer kunt overkomen.

Logitech G PRO X Gaming Headset

“Ik werd weggeblazen door het verschil dat Blue VO!CE maakte in de manier waarop de microfoon van de headset klonk,” aldus Hamlinz, TSM Fortnite. “Ze lieten een headset klinken als een studiomicrofoon. Dat is gewoon echt vet”.

Met de geïntegreerde opname- en afspeelfunctie van Blue VO!CE kunnen gamers snel een vooraf ingesteld filter profiel selecteren en zien welk profiel het beste klinkt voor de unieke toon en volume van hun stem. Blue VO!CE heeft ook een geavanceerde modus met een volledige set van pro-grade effecten, waaronder een compressor, de-esser en de-popper.

“Of het nu gaat om oefenen, streamen of het verslaan van de competitie met vrienden, duidelijke communicatie is de basis van geweldig teamwork”, zegt John Maier, president van Blue Microphones. “Dankzij Blue VO!CE voor Logitech G Pro X kunnen we gamers helpen heldere, professionele communicatie op te zetten met slechts een paar klikken. Hierdoor kunnen ze erop vertrouwen dat ze altijd op hun best klinken.”

De nieuwe gaming headsets zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen urenlang comfortabel gedragen kunnen worden, maar ook heel duurzaam zijn. Dit helpt professionals bij hun stringente training- en reisschema’s. Het lichte ontwerp is gemaakt van aluminium en staal, is voorzien van zachte oorkussens en heeft een premium in kunstleder gewikkelde hoofdband. Bij de PRO X wordt een extra set met velours bedekte oorkussens meegeleverd.

“Het ontwerpen van producten met professionele esporters zorgt ervoor dat onze gear alles heeft wat je nodig hebt om het beste uit je spel te halen”, zegt Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming. “Voor onze nieuwe serie PRO gaming headsets hebben we samengewerkt met esporters van over de hele wereld. Ze hebben ons geholpen bij het maken van een headset die jou laat horen en klinken als een echte pro.”

De PRO X en PRO gaming headsets zijn compatibel met PC en mobiele apparaten en zijn voorzien van Logitech G’s exclusieve Pro G 50mm audio driver. De headsets zijn gemaakt van hybride, fijnmazig materiaal voor hoogwaardige audio en leveren een diepe bas met een rond geluidsprofiel voor zeer cinematografische audio. De PRO X biedt bovendien DTS Headphone: X 2.0 surround sound, een fantastische technologie die de 3D-omgeving van de originele opname simuleert.

Logitech G PRO Gaming Headset

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password