Logitech Capture maakt het creëren van professioneel ogende video content eenvoudiger dan ooit tevoren

Vandaag heeft Logitech een nieuwe applicatie geïntroduceerd, Logitech Capture , die het maken van videocontent vereenvoudigt. Deze krachtige software, die werkt met de populaire Logitech C920, C922 en BRIO 4K Pro-webcams, helpt beginnende contentmakers om eenvoudig gepolijste en memorabele content te maken met hun Logitech-webcams. Capture is bedoeld om videomakers op nieuwe en sterkere manieren in contact te brengen met hun community.

Eenvoudig video’s maken

“De videocontent die we allemaal zien op YouTube en andere contentplatforms is vaak van hoge kwaliteit, maar achter de schermen is het maken van content nog steeds ingewikkeld, verwarrend en omslachtig,” zegt Guillaume Bourelly, senior portfolio en productmanager van webcams bij Logitech. “In combinatie met onze webcams wil Logitech Capture het maken van video-opnamen vereenvoudigen, zodat iedereen eenvoudig video’s kan maken die eruitzien alsof ze door een professional gemaakt zijn. Videomakers kunnen profiteren van overgangen, filters en andere effecten en hun video’s delen op de populairste sociale sites zoals YouTube, Facebook, Instagram en meer.”

Features

Met Logitech Capture kun je vanuit meerdere bronnen opnemen, wat betekent dat je tegelijkertijd vanaf twee webcams kunt opnemen of schermopnamen kunt combineren met je webcamfeed. Je kunt bijvoorbeeld opnemen met webcamvideo en je desktop scherm, of met twee webcams tegelijk om beeld-in-beeld-content te maken en vervolgens Logitech Capture gebruiken om die beeld-in-beeld frames te rangschikken.

Je kunt ook een verticale video maken. Met Logitech Capture kun je opnemen in 9:16 formaat voor een portret beleving die is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en berichten op social media. Je kunt zelfs rechtstreeks van je webcam naar YouTube streamen zonder een complexe encoder te hoeven gebruiken. Je houdt tijdens jouw stream toegang tot alle bewerkings- en aanpassingsopties in Logitech Capture.

Bovendien biedt Logitech Capture bediening in studiostijl. Je kunt ChromaKey-opname inschakelen, overgangseffecten toepassen bij het wisselen van bronnen en de grootte en kleur van randen wijzigen. Je kunt ook foto’s maken en het volume van de microfoon aanpassen zonder de app te verlaten.

Ten slotte kun je met Logitech Capture de camera aanpassen, zodat je jouw gezichtsveld, hoogte-breedteverhouding en opnameresolutie kunt selecteren. Geavanceerde gebruikers kunnen ook de instellingen voor witbalans, autofocus en frames per seconde aanpassen. Logitech Capture slaat al je instellingen op in je gebruikersprofiel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password