Live a Live verschijnt op 27 april voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat de bekroonde HD-2D RPG, LIVE A LIVE, op 27 april 2023 verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4  en pc via STEAM. LIVE A LIVE verscheen vorig jaar als HD-2D remake voor het Nintendo Switch-systeem, en werd toen warm ontvangen. Deze verhaalgedreven HD-2D RPG is ontwikkeld door Team Asano, bekend van OCTOPATH TRAVELER, BRAVELY DEFAULT II en TRIANGLE STRATEGY.
LIVE A LIVE biedt spelers de vrijheid om acht verschillende verhalen te beleven met acht verschillende personage, elk in een ander tijdperk, uiteenlopend van de prehistorie tot het Wilde Westen, en meer. Elk hoofdstuk daagt spelers uit met een andere soort gameplay, zoals stealth, suspense en het plaatsen van valstrikken, allemaal gebaseerd op het turn-based gevechtssysteem van LIVE A LIVE. De episodische verhaalvorm biedt spelers veel ruimte om het avontuur naar eigen voorkeur vorm te geven, waarbij spelers zelf kiezen in welke volgorde ze de hoofdstukken van begin tot eind willen voltooien, of om juist steeds tussen de hoofdstukken te wisselen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com