Little Nightmares III komt in 2024

Bandai Namco kondigde vandaag de nieuwste toevoeging aan de Little Nightmares-franchise aan. Little Nightmares III, ontwikkeld door Supermassive Games, komt in 2024 uit op pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Voor het eerst in de franchise kunnen spelers hun angsten uit hun kindertijd onder ogen zien met een vriend. De game zal speelbaar zijn in online co-op, waarbij spelers in de huid kunnen kruipen van een van de 2 nieuwe personages, Low of Alone, in deze vreselijke wereld. De game is ook volledig speelbaar in singleplayer, waarbij AI het tweede personage bestuurt.
In Little Nightmares III volgen spelers de reis van Low en Alone, twee vrienden die op zoek zijn naar een manier om uit de Nowhere te komen. Ze reizen door de Spiral, een wereld vol gevaarlijke dreigingen zoals Monster Baby in de Necropolis. Elk personage heeft zijn eigen iconische voorwerp bij zich, een pijl en boog voor Low en een moersleutel voor Alone, die ze gebruiken om puzzels op te lossen en hen te helpen in hun zoektocht om te ontsnappen.

Terwijl het Little Nightmares-universum zich blijft uitbreiden, kondigde Bandai Namco Europe vandaag ook The Sounds of Nightmares aan, een nieuwe podcastserie bestaande uit 6 afleveringen. De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar. De podcast volgt het verhaal van Noone, een jong meisje dat is opgenomen in het Counties Psychiatrisch Instituut om te leren omgaan met haar steeds erger wordende nachtmerries. Ze staat onder de hoede van Otto, de counselor, een man die zijn leven heeft gewijd aan het helpen van kinderen. Terwijl hun sessies zich ontvouwen, lijken Otto’s verleden en Noone’s nachtmerries voorbestemd om te botsen.Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password