Limited Run Games lanceert preorders voor nog twee collecties uit de Atari Recharged-serie

Atari doet nog een schepje bovenop de feestvreugde en lanceert samen met Limited Run Games voorbestellingen voor nog twee collecties in de Atari Recharged-serie: Collection 3 en Collection 4. Verkrijgbaar in fysieke edities voor Nintendo Switch en PlayStation 4 & 5 en een speciale gebundelde dual-pack editie, kunnen fans hun voorbestellingen nu vastleggen op de officiële website.

Deze verzameledities bevatten de nieuwste releases – vernieuwd en opgeladen voor moderne platforms en een modern publiek. Baan je een weg door legioenen van Qotile, weef je ruimteschip door de geheime spleten van Mars, verdedig je steden tegen een aanval van raketten en navigeer door een abstract universum van onbekende planeten in deze ambitieuze arcadetitels.

Atari: Recharged Collection 3 bevat:

  • Yars: Recharged
  • Caverns of Mars: Recharged

Atari: Recharged Collection 4 bevat:

  • Gravitar: Recharged
  • Missile Command: Recharged

De dual-pack edities, verkrijgbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4|5, bevatten beide collecties of alle vier de titels.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password