Limerick: Cadence Mansion nu beschikbaar in Epic Store

De Epic Store heeft er vandaag een griezelige nieuwe aanwinst bij, want Limerick: Cadence Mansion is nu beschikbaar op het platform. Limerick: Cadence Mansion is een meer dan 12 uur durende actie-horror adventure game vol cryptische puzzels, gruwelijke wezens en een duister geheim dat je moet ontrafelen om levend uit Cadence Mansion te ontsnappen.
Duik in een sinister verhaal over manipulatie en duistere wetenschap waarin je puzzels moet oplossen, angstaanjagend kwaadaardige wezens te slim af moet zijn en je soms gewoon moet verstoppen tot je je verstand weer bij elkaar hebt. Geleid (en opgejaagd) door Limerick, een griezelige, maniakale marionet, is je enige hoop om te overleven hem en het kwaad in Cadence Mansion een paar stappen voor te blijven.

In Limerick: Cadence Mansion verken je een verlaten herenhuis dat bewoond wordt door monsters, zowel beest als mens, en ontdek je de geheimen in je pogingen om te ontsnappen. Los puzzels op om verder te komen in steeds spookachtiger omgevingen, scharrel grondstoffen bij elkaar om kwaadaardige wezens af te weren – of gebruik Panic Closets om je voor ze te verstoppen – en scheur door het weefsel van de werkelijkheid in filmische eindbaasgevechten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password