Like a Dragon: Ishin! is nu verkrijgbaar

Vandaag lanceren SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hun langverwachte, epische samoerai-game Like a Dragon: Ishin! voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, en pc via Windows en Steam.

Dit historische avontuur verplaatst spelers naar het Japan van de jaren 1860, waar de kloof tussen rijk en arm groot is. In de laatste dagen van de samoerai zal één zwaardvechter de loop van de geschiedenis veranderen. Volg het verhaal van Sakamoto Ryoma, een onteerde zwaardvechter die op zoek gaat naar de moordenaar van zijn meester om zijn naam te zuiveren. Met zijn acties zal hij een revolutie ontketenen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password