Like a Dragon: Ishin! Combat-Demo nu verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en PC

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben een downloadbare Like a Dragon: Ishin! Combat-demo uitgebracht voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Tot 20 maart kunnen Xbox- en PlayStation-spelers die lid zijn van de SEGA-nieuwsbrief bij de release twee exclusieve in-game wapens claimen: de Bonechewer Katana en de Waterdrop Katana.

In de combat-demo van Like a Dragon: Ishin! kunnen beginnende samoerais twee spectaculaire delen van de game verkennen. In de Kiyomizu Temple worden ze opgewacht door vele vijanden, waarna ze het tegen drie gewapende krijgers moeten opnemen. De demo is gratis te downloaden.

Over Like a Dragon: Ishin!
Dit historische avontuur verplaatst spelers naar het Kyoto van de jaren 1860, waar de kloof tussen rijk en arm groot is. Op zijn zoektocht naar rechtvaardigheid, zal één samoerai de loop van de geschiedenis veranderen. Hef het zwaard als Sakamoto Ryoma, ga op zoek naar de moordenaar van je vader, bewijs dat je de moord waarvan je verdacht wordt niet gepleegd hebt, en herstel je eer. Tijdens je avonturen beleef je het einde van het tijdperk van de samoerai en zul je de toekomst van Japan voorgoed veranderen.

Like a Dragon: Ishin! verschijnt op 21 februari wereldwijd voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows en Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password