Lightyear Frontier onthult nieuwe exclusieve gameplayvideo op Gamescom

Nieuwe vroege gameplaybeelden voor Lightyear Frontier onthullen meer rond de mech, het weer, materialen en grondstoffen, en het bouwen van je homestead, zoals onthuld tijdens IGN Awesome Indies op Gamescom 2022.

Tijdens de IGN Awesome Indies show op Gamescom 2022 onthulden FRAME BREAK en Amplifier Game Invest een nieuwe exclusieve Gamescom gameplay video, voor het vredige open-wereld landbouwavontuur Lightyear Frontier.

Lightyear Frontier is een vredig landbouwavontuur op een planeet aan de rand van het melkwegstelsel. Begin je nieuwe thuis op een verre planeet met maximaal drie vrienden terwijl je buitenaardse gewassen verbouwt, je eigen hofstede bouwt en de ongetemde wildernis van de wereld verkent.

Lightyear Frontier van FRAME BREAK en Amplifier Game Invest komt in de lente van 2023 naar Xbox en PC, en is vanaf de eerste dag beschikbaar via Game Pass.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password