Lightyear Frontier Exclusieve Gameplay Preview video onthuld op Gamescom

FRAME BREAK en Amplifier Game Invest hebben gisteren tijdens de Future Games Show op Gamescom 2022 een exclusieve Gamescom-gameplay preview-video onthuld van het vredige open-wereldlandbouwavontuur Lightyear Frontier.

De allereerste blik op de eerste gameplay van Lightyear Frontier laat spelers de mech in actie zien, terwijl ze buitenaardse gewassen verbouwen, bouwwerken bouwen en een voorproefje krijgen van de locaties op de nieuwe planeet.

Lightyear Frontier is een vredig landbouwavontuur op een planeet aan de rand van het melkwegstelsel. Begin je nieuwe thuis op een verre planeet met maximaal drie vrienden terwijl je buitenaardse gewassen verbouwt, je eigen hofstede bouwt en de ongetemde wildernis van de wereld verkent.

Lightyear Frontier van FRAME BREAK en Amplifier Game Invest komt in de lente van 2023 naar Xbox en PC, en is vanaf de eerste dag beschikbaar via Game Pass.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password