Life is Strange 2 komt naar de Nintendo Switch

Square Enix maakt met plezier bekend dat het bekroonde Life is Strange 2 op 2 februari 2023 verschijnt voor de Nintendo Switch. De game is nu beschikbaar voor pre-orders in de Nintendo eShop.
Life is Strange 2 is een verhalend avontuur waarin jouw beslissingen zowel het verhaal als de personages van de game beïnvloeden. Je speelt als de zestienjarige Sean Diaz, een normale jongen die opgroeit in de buitenwijken van Seattle. Nadat een traumatisch ongeluk de telekinetische krachten van je broertje Daniel ontketent, word je gedwongen voor de politie op de vlucht te slaan. Als grote broer ben jij als enige verantwoordelijk voor de veiligheid van Daniel en de ontwikkeling van zijn bijzondere krachten. Samen reizen jullie door de VS in een poging de grens met Mexico over te steken.

Waag je aan het spannende leven op en van de weg. Maak kennis met steeds weer nieuwe, interessante, soms gevaarlijke mensen en situaties.

Beleef met de Diaz-broers het avontuur van hun leven op de Nintendo Switch. Maak de keuzes die voor altijd zullen bepalen wie ze zijn.

Life is Strange 2 is vanaf 2 februari 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en nu beschikbaar voor pre-orders in de Nintendo eShop.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password