Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag Life is Strange 2 uitgebracht in de Nintendo Switch eShop. Life is Strange 2 is een verhalend avontuur waarin jouw beslissingen zowel het verhaal als de personages van de game beïnvloeden.

Waag je aan het spannende leven op en van de weg. Maak kennis met steeds weer nieuwe, interessante, soms gevaarlijke mensen en situaties.

Michel Koch, ontwikkelaar van Life is Strange 2, zegt: “Ik vind het geweldig om het waanzinnige avontuur van Sean en Daniel op de Switch te kunnen beleven! Het is geweldig om de game nu altijd en overal te kunnen spelen. Nieuwkomers zullen ongetwijfeld genieten van de personages en de wereld die ze kunnen ontdekken.” Beleef met de Diaz-broers het avontuur van hun leven op de Nintendo Switch. Maak de keuzes die voor altijd zullen bepalen wie ze zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password