Life is Strange 2 Episode 1 is nu verkrijgbaar – Trailer

Square Enix kondigt met veel plezier aan dat Life is Strange 2, het volgende deel in de zeer succesvolle, hooggeprezen en bekroonde franchise van DONTNOD Entertainment, nu verkrijgbaar is.

Het eerste deel in het gloednieuwe seizoen met vijf episodes van Life is Strange 2, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows-pc.

Ontdek een verhaal over twee broers, de 16-jarige Sean en de 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een buitenwijk van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun leven voorgoed verandert. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een spannende nieuwe kracht die grote impact heeft op Sean, Daniel en hun relatie. Hun leven zal misschien wel nooit meer hetzelfde zijn.

Het verhaal van Life is Strange 2 ontvouwt zich in de loop van een jaar, waarin Sean en Daniel proberen hun weg te vinden van Seattle naar de stad waar hun vader vandaan kwam, Puerto Lobos in Mexico.

Het leven op de weg is moeilijk en rijk aan grijstinten; er is nooit echt een ‘juiste keuze’, er is alleen jouw keuze. Daniel houdt je in de gaten en leert van je acties, dus denk goed na voordat je beslissingen maakt!

Het belangrijkste element van Life is Strange 2 is de rolmodeldynamiek tussen de broers. De beslissingen die je maakt in Episode 1 hebben verregaande consequenties en beïnvloeden de relatie tussen Sean en zijn broertje Daniel voor de rest van het uit 5 episodes bestaande seizoen.

“We zijn superblij dat we eindelijk dit nieuwe, levensechte verhaal over broederschap en volwassen worden met de wereld kunnen delen,” aldus Raoul Barbet en Michel Koch – co-creative directors van Life is Strange. “We hopen dat fans ons nieuwe verhaal en onze personages zullen omarmen met evenveel passie als ze voor het eerste seizoen hebben getoond.”

Het Life is Strange-team van Raoul Barbet en Michel Koch bij DONTNOD Entertainment keert terug met een gloednieuw verhalend avontuur met sterk emotionerende elementen. Life is Strange 2 zet de traditie van de voorganger voort door een boeiend verhaal te vertellen over geloofwaardige personages in realistische settings en met problemen uit de werkelijke wereld, dit alles doorspekt met een bovennatuurlijk element. Het nieuwe verhaal behandelt thema’s als broederschap, het opvoeden en onderwijzen van een kind, verantwoordelijkheid nemen en volwassen worden.

“Life is Strange is een franchise die ons hier bij Square Enix External Studios na aan het hart ligt en we zijn erg trots om de eerste aflevering van Life is Strange 2 met spelers over de hele wereld te delen,” aldus Jon Brooke – VP van Brand Marketing bij Square Enix External Studios. “Het is een spannende eerste stap in een gloednieuw seizoen van Life is Strange, en een geweldige nieuwe toevoeging aan het enorme, onderling verbonden Life is Strange-universum dat we aan het bouwen zijn.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password