Lies of P x Wo Long DLC aangekondigd voor 14 februari

NEOWIZ, een wereldwijde gameontwikkelaar en uitgever, kondigt met trots aan dat de langverwachte samenwerking tussen zijn Souls-achtige actie-RPG-titel Lies of P en KOEI TECMO’s duistere fantasy-actie-RPG Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt vanaf 14 februari als gratis update voor spelers. Om de aankomende release te vieren, hebben de ontwikkelaars een gloednieuwe trailer gedeeld waarin de DLC-content wordt uitgelicht, met een voorproefje van het exclusieve Azure Dragon Crescent Glaive-wapen en Armor of the Honorable- en Bandana of the Honorable-kostuum. De Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition lanceert vandaag ook met een verzameling samenwerkings-DLC, waaronder twee wapens uit Lies of P die in september 2023 werden geïntroduceerd, zodat spelers kunnen genieten van een stukje Lies of P in Wo Long: Fallen Dynasty!

Lies of P is de door Pinnocchio geïnspireerde versie van de actie-RPG en Souls-achtige genres van ontwikkelaar en uitgever NEOWIZ. Sinds de aankondiging en daaropvolgende lancering heeft Lies of P talloze nominaties, prijzen en erkenningen in de wacht gesleept, waaronder “Best Action Adventure Game”, “Most Wanted Sony PlayStation” en “Best Role Playing Game” op de Gamescom 2022, “Game of the Year” op de Korea Game Awards 2023, twee nominaties op The Game Awards 2023, waaronder “Best Role Playing Game” en “Best Art Direction”, en nog veel meer.

Lies of P speelt zich af in de op de Belle Époque geïnspireerde stad Krat, een ooit prachtige stad die is veranderd in een levende nachtmerrie nu dodelijke poppen amok maken en een plaag het land teistert. Speel als een marionet die zich een weg door de stad moet vechten op zijn niet aflatende reis om Geppetto te vinden en eindelijk te leren wat het betekent om mens te zijn. Lies of P presenteert een elegante wereld vol spanning, diepgaande gevechts- en personage-aanpassingssystemen en een aangrijpend verhaal met interessante verhaalkeuzes waarin de hoofdpersoon menselijker wordt naarmate er meer leugens worden verteld. Onthoud wel: in een wereld vol leugens is niemand te vertrouwen…

Wo Long is ontwikkeld door Team NINJA, een divisie van de Japanse spelontwikkelaar en uitgever KOEI TECMO GAMES: Fallen Dynasty is een actie Souls-achtig spel dat zich afspeelt in de Three Kingdoms en waarin spelers in de huid kruipen van een huurling die het opneemt tegen angstaanjagende krijgers en demonische krachten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password