Liefde op het eerste gevecht: Worstelen met emoties demo nu beschikbaar

PRISMATIKA en Team Lazerbeam kondigen vandaag met trots aan dat een speelbare demo voor de aankomende anarchistische, roleplaying-meets-worstel dating sim Wrestling With Emotions: New Kid on the Block nu te downloaden is voor PC via Steam. Het spel zal ook deelnemen aan LudoNarraCon 2023 op 4 mei – 8 mei.

De demo, Wrestling with Emotions – Demo Dawg’s Treat, bevat een snelle remix van geselecteerde stukjes van de aankomende pro-wrestler knuffel-sim, die absoluut barst van het hart, de humor en de spierballen.

Demo Dawg’s Treat levert een hoge impact van vreugde met:

  • Look Out Lovers! Bouw je eigen demo droomboot met de nieuwste versie van onze legendarische “L.O.L.” Character Creator.
  • Welkom in Knuffelstad! Maak kennis met ’s werelds grootste stad gewijd aan emotioneel hardcore worstelen, in een verhaal dat je meeneemt van je trailer, helemaal naar de legendarische Cuddle Dome!
  • Ontmoet MIJT! Leer meer over MEAT (Muscle, Elegance, Attitude & Theatrics) met je nieuwe worstelcoach, Major Malfunction.
  • Nail It! Lak je nagels, haal wat sieraden tevoorschijn en laat je tatoeëren om het perfecte paar grijpers te creëren! Ga helemaal los met een versie van “de meest geavanceerde hand customiser ooit in een worstelgame”!
  • Liefde op het eerste gevecht! Laat je meeslepen in een wervelende romance met een van de 7 superster worstelaars! Eindig je met de geoliede hartenbreker, Onweerstaanbare Steve? Of zal de King of Jorts, Radical Ray je hart sneller doen kloppen? Misschien val je wel voor de groene geweren van Freakshow? Alleen jij kan beslissen wie jouw perfecte match wordt!
  • Pet Demo Dawg! Het spel speelt zich af in 1994, dus waren we genoodzaakt een rappende hond toe te voegen om je door de demo te leiden. Demo Dawgs is er om je een plezier te doen (en is niet tegen het ontvangen van huisdieren).

Worstelen met emoties: New Kid on The Block gooit het dating sim genre op zijn kop en gooit het door een ringtafel, waardoor spelers de kans krijgen om bevriend te raken, te verleiden, woedend te worden en body slam een diverse cast van heartthrobs in een one-of-a-kind ervaring.

Wrestling With Emotions: New Kid on the Block lanceert later dit jaar voor de PC, en is nu beschikbaar op verlanglijstje op Steam.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com