Liefde hangt in de lucht; Eldritch Waifu Dating Sim Sucker for Love: Date to Die For schenkt betoverende kusjes op Valentijnsdag

Huilende harten opgelet: vandaag, op The Indie Horror Showcase, kondigden DreadXP, uitgever van tophorrorgames, en ontwikkelaar AkaBaka een releasedatum van 14 februari 2024 aan voor Lovecraftian visual novel dating simulator Sucker for Love: Date to Die For!

Als zelfstandig vervolg op 2022’s veelgeprezen Sucker for Love: First Date, Date to Die For volgt de reis van een vrouw genaamd Stardust die naar huis reist nadat ze een mysterieuze brief van haar overleden ouders heeft ontvangen. Daar aangekomen wordt ze echter aangeklampt door sekteleden die haar geboortestad Sacramen-cho hebben overgenomen. Stardust kan alleen nog maar naar beneden, naar beneden, naar de diepste krochten van de waanzin en moet met tegenzin een beroep doen op Rhok’zan, de zwarte geit van het bos!
Dit vervolg is een oprechte liefdesbrief aan Lovecraftiaanse horror, anime uit de jaren ’90 en ouderwetse datingsimulaties en probeert de meest memorabele en nostalgische aspecten van elk van beide waarheidsgetrouw te recreëren. Spelers zitten gevangen in het ruisende, pulserende, golvende hart van de bossen en zien hun zoektocht naar overleving langzaam veranderen in een bloeiende, zo niet gruwelijke liefde. Hoewel Rhok’zan haar boosaardige charmes probeert, zal ze ontdekken dat deze acoliet niet makkelijk te kneden is in haar zwoele handen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password