Liberté, Egalité, Fraternité: dimensiebrekende Franse Revolutie Roguelite ‘Liberté’ komt vandaag op stoom

Geïnspireerd door een unieke maar meeslepende mix van de Franse Revolutie en body horror, zijn de Poolse ontwikkelaar Superstatic en uitgever Anshar Publishing verheugd om te bevestigen dat Liberté, de studio’s deck-builder roguelite die zich afspeelt tijdens de Franse Revolutie, vandaag lanceert op Steam.

Met zowel snelle gevechten als deckbuilder-mechanismen speelt Liberté zich af in de door oorlog verscheurde straten van Parijs als je in de huid kruipt van René – een burger die verstrikt is geraakt in een enorme intrige tussen de vier meest invloedrijke facties in de stad.
Dit is echter geen standaardvertelling over het Frankrijk van de 18e eeuw. Om de waarheid achter de cryptische indringer uit een andere dimensie, Lady Bliss, te ontdekken, moeten spelers kaarten verzamelen, bondgenootschappen sluiten en vechten om te overleven terwijl René een wereld op de rand van de afgrond betreedt.

“We denken dat de combinatie van een verhaal gebaseerd op de wortels in de echte Franse geschiedenis en de pure fantasie van een dimensie-hoppende antagonist meeslepend is,” biedt Kajetan Wyrzykowski, Narrative Designer. “Liberté brengt een nieuw gevoel van schaal naar de deck-builder roguelite, en nu is het tijd voor spelers om René naar de overwinning te leiden.”

In Liberté kun je:

  • Een Action Roguelite aanpakken gemixt met een Deckbuilder: Spelers ontgrendelen kaarten en bouwen decks die vaardigheden, passives en game changing mechanics vrijspelen om hun avatars sterker te maken.
  • Bouw je unieke speelstijl met kaarten & skins: Mix en match uit meer dan 100 Skills en Talents kaarten. Ga full-on guns-blazing, hak je weg met messen en bijlen, sla je vijanden met een gitaar en zing het revolutionaire lied!
  • Leid René in zijn menselijke vorm of gebruik de skin-shifter mogelijkheid om als een van de personages te spelen – Master Hunter Victor, Tribal Warrior Flea, of Revolt Leader Ana: Je zult ook machtige vijanden tegenkomen en de vloeken van de Bliss onder ogen zien, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid naar het slagveld komt.
  • Ontrafel het gruwelijke mysterie van de Bliss: De tuinen van de Bliss, bewaakt door de almachtige Eldritches, zijn gevaarlijke plekken, maar terwijl je de bevelen van het monster uitvoert, ontrafel je het mysterie van wie Lady Bliss is en waarom ze jou heeft uitgekozen voor haar geheime missie.
  • Dompel jezelf onder in meer dan 40 uur dialoog: Liberté is geïnspireerd op de gebeurtenissen, personages en architectuur van de Franse Revolutie en neemt je mee in een wereld die op de rand van de afgrond staat.
  • Wees getuige van een touwtrekkerij met vier unieke facties om te steunen: Kies een kant om extra beloningen vrij te spelen.

Requirements:

  • Processor: 2.2 Ghz or better
  • Ram: 8 GB or more
  • Graphics: Nvidia Geforce 960/RX 570 or better, AMD Radeon RX 750 or better
  • Disk: 4 GB or more
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com