Let’s Sing 2024 wordt groter dan ooit te voren

De beroemde karaoke-franchise Let’s Sing is terug met Let’s Sing 2024. Of je nu voor het eerst karaoke zingt of al jaren Let’s Sing-fan bent, de 2024-editie heeft alles wat je wenst: huidige smash-hits, klassieke songs en moderne hits om te zingen, in je eentje of met vrienden.

Dit jaar wordt de ervaring verrijkt met een schat aan nieuwe en spannende features en game-modes, waaronder een gloednieuwe career-mode die goed is voor uren zingplezier. Let’s Sing 2024 is ontwikkeld door Voxler en wordt later dit jaar door PLAION uitgegeven voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.
Word een ster

Solo-artiesten kunnen supersterren worden in de career-mode van Let’s Sing 24. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise biedt Let’s Sing een uitgebreid verhaal waarin spelers als leerlingen hun eerste lessen volgen, om vervolgens uit te groeien tot ware supersterren. Leer nummers zingen, voltooi speciale uitdagingen en ontmoet onvergetelijke personages op je weg naar eeuwige roem.

Als je gewoon een karaoke-feestje wilt geven, biedt Let’s Sing 24 uiteraard ook alles wat je wenst, waarbij tot vier spelers tegelijk de hits kunnen uitvoeren.

De nieuwe online multiplayer-mode Let’s Sing Fest is voor spelers die hun zangkwaliteiten willen beproeven in een vriendelijke competitie. Ga naar de lobby voor een eindeloze loop van songs en probeer de top van het klassement te bereiken, terwijl iedereen tegelijk dezelfde songs zingt.

Voor het eerst kun je ook je unieke stijl tot uitdrukking brengen met Let’s Sing 24’s nieuwe aanpassingsopties voor avatars. Van je uiterlijk tot de moves van je avatar, er zijn vrijwel eindeloos veel manieren om je eigen iconische personage te creëren.

Let’s Sing 24 heeft een gloednieuw uiterlijk, waarbij je dit keer je optredens ook op de podia van festivals kunt geven.

Internationale versie
Let’s Sing 24’s tracklist staat vol van de hits die je ongetwijfeld aan het swingen krijgen. Dit jaar biedt de game toegang tot 35 tracks, waaronder de volgende krakers:

  • Lady Gaga – Hold My Hand
  • Billie Eilish – Your Power
  • Ed Sheeran – Eyes Closed
  • BTS – Dynamite
  • Shawn Mendes – When You‘re Gone
  • Lizzo – About Damn Time
  • Miley Cyrus – Wrecking Ball
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password