Let’s Sing 2024 nu verkrijgbaar

Het wachten is voorbij: Let’s Sing 2024 – het nieuwste deel in de langlopende beroemde karaoke-franchise – is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox Series X/S.
Verzamel je vrienden voor een episch karaoke-feestje met Let’s Sing 2024. Of je nu fan bent van de nieuwste hits of juist liever klassieke songs zing, de tracklist van dit jaar heeft voor elk wat wils.

Als je karaoke-ambities verder reiken dan je huiskamer, kun je je zangkwaliteiten wereldwijd testen in Let’s Sing Fest, de nieuwe online multiplayer mode. Een lobby met een eindeloze loop songs en een wereldwijd realtime klassement wachten op je. In deze spelstand zingt iedereen tegelijkertijd hetzelfde nummer, dus moet je altijd het uiterste geven – je weet immers nooit hoe hoog de andere spelers zullen scoren.

De gloednieuwe career mode van Let’s Sing 2024 is speciaal gemaakt voor spelers die een singleplayer-ervaring zoeken. In de career mode doorloop je zeven hoofdstukken, van je eerste dag op de muziekacademie tot optredens als wereldberoemde zanger of zangeres. Geniet van je spectaculaire carrière en word een superster!

Ook nieuw in Let’s Sing 2024 is de VIP Pass. Deze abonnementsdienst biedt spelers toegang tot een gestaag groeiend aanbod aan nieuwe songs, uiteenlopend van internationale hits tot songs die je misschien nog nooit hebt gehoord. Ontgrendel nieuwe online multiplayer-features en geniet het hele jaar door van seizoensevenementen die deel uitmaken van de nieuwe Let’s Sing Music Awards.

Waar wacht je nog op? Pak je microfoon en zing!

Bekijk de volledige tracklist en de VIP Pass playlist van Let’s Sing 2024 en volg de game op Spotify: https://open.spotify.com/user/s5cfb8de55rgevhbs0w8rezks?si=582e0797eb1c44e3

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password