Let’s Sing 2024 bevat nieuwe career mode

Let’s Sing 2024 is het nieuwste deel in de langlopende karaoke-franchise en verschijnt op 7 november 2023 – inclusief een gloednieuwe career mode.

In het begin van de carreer mode is de speler nog een beginner die zich aanmeldt voor de muziekacademie. Vanaf daar kunnen spelers zich in zeven verhalende hoofdstukken ontwikkelen tot een beroemde artiest en superster.

Onderweg ontmoet je personages die je helpen je doelen te bereiken, zoals de zangcoaches Zoe en Chloe Young, die je bij je bliksemcarrière zullen begeleiden.

Op de academie maak je niet alleen vrienden, maar krijg je ook met rivalen te maken. Want jullie delen dezelfde dromen en ambities, terwijl er bovenaan de hitlijsten maar weinig plaats is.

Let’s Sing 2024 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Welkom op Let’s Sing Academy!

Overtuig je leraren dat jij de potentie hebt om door te breken, neem een manager in dienst en scoor een platendeal om je eerste album uit te brengen. Je stylist verzorgt je looks, en als je de juiste noten raakt, zullen je fans voor nog meer fans zorgen. Je weet nooit welke mogelijkheden de toekomst je zal brengen…

Spelers kunnen in het verhaal vorderen door uitdagingen te voltooien in verschillende spelvarianten. De career mode biedt solospelers volop mogelijkheden om hun zangkunst te verbeteren en alles uit Let’s Sing 2024 te halen, inclusief zanglessen met handige tips, battles en duetten met andere personages en zelfs een jury om indruk op te maken.

Beluister hier de tracklist op Spotify

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password