Let’s Sing 2020 nu verkrijgbaar voor PlayStation 4

Ravenscourt en Voxler maken met plezier bekend dat het nieuwste deel in de populaire Let’s Sing-serie, Let’s Sing 2020, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4. De launch trailer geeft een eerste indruk van het feestje dat jou en je vrienden staat te wachten.

Betreed samen met je crew het virtuele podium in Let’s Sing 2020 voor PlayStation®4 met tientallen van de hotste hits en nieuwe spelvarianten als de “Let’s Party mode”! Geniet van geweldige momenten met je Crew terwijl je je een weg naar de top van de hitlijsten zingt!

Alles begint met de eerste noot! Zing als solo-superster of treed samen met je crew en vrienden op om een feestje te bouwen! Het nieuwste deel in de Let’s Sing-serie laat je songs zingen van cutting-edge-artiesten als  Ava Max met “Sweet but Psycho”, Lewis Capaldi met “Someone You Loved”, Calvin Harris & Dua Lipa met “One Kiss” en Rita Ora met “Let You Love Me”. Pak de microfoon en zing internationale tophits en klassiekers als “Angels” van Robbie Williams, “Wannabe” van The Spice Girls en “The Show Must Go On” van Queen. Let’s Sing 2020 biedt volop variatie met 30 internationale tracks en hits voor iedereen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password