LEGO-thema’s botsen in LEGO Brawls, nu beschikbaar op consoles

LEGO Brawls, de nieuwe team-actie brawler, komt vandaag uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam en GeForce NOW. De multiplayer-platformer is een primeur voor het genre en combineert bijna oneindige brawler-aanpassingen, vrij te spelen content en actievolle, competitieve gameplay die zich afspeelt in het LEGO-universum.




 

Met cross-platform (cross-play) en meerdere gamemodi, is LEGO Brawls een familie-vriendelijke videogame voor spelers van alle leeftijden, vaardigheidsniveaus, en spelvoorkeuren. LEGO Brawls wordt ontwikkeld en uitgegeven door de LEGO Groep in samenwerking met Red Games Co. en wordt als fysieke versie voor consoles gedistribueerd door Bandai Namco Europe.

“LEGO Brawls toont LEGO-gaming op een gloednieuwe manier met zijn geweldig gezinsvriendelijk plezier. Pas je minifiguur aan en werk samen met je vrienden voor supersnelle actie in al je geliefde LEGO-thema’s,” aldus Murray Andrews, hoofd van de publishingafdeling van LEGO Games.

De build-and-brawl mechanics van de game zijn een ongekende evolutie van het traditionele platform fighter-genre. Spelers bouwen en concurreren met aangepaste, one-of-a-kind LEGO minifiguur Brawlers aangepast aan hun persoonlijkheid, strategie, en speelstijl. Met meer dan 77 biljoen aanpassingsmogelijkheden, kunnen spelers elke combinatie van minifiguur-onderdelen, accessoires, wapens, power-ups, emotes en namen kiezen om hun winnende brawler te bouwen. Seizoensgebonden evenementen en content zorgen voor nog meer mogelijkheden.

“In een unieke LEGO-benadering van het genre zetten verbeelding, zelfexpressie en maffe humor de toon voor de waarheidsgetrouwe, luchtige competitiestijl van de game,” aldus Brian Lovell, CEO van Red Games Co. “LEGO Brawls breekt een nieuw gebied aan dat individualiteit, teamsamenwerking en puur competitieplezier aanmoedigt.”

De game bevat iconische LEGO thema-levels, van geliefde klassieke thema’s zoals Space en Castle, tot fan-favorieten zoals LEGO Jurassic World ™, LEGO NINJAGO ® en LEGO Monkie Kid ™. Elk level biedt verschillende spelmodi, unieke uitdagingen en winvoorwaarden. Tijdens multiplayer online games, kunnen spelers 4-tegen-4 strijden om het punt te beheersen, kunnen ze objecten verzamelen in Collect Mode-levels, een battle royale-achtige game spelen waar het “iedere-speler-voor-zichzelf” is, of een free-for-brawl waarbij de laatste speler die overblijft wint. In de Party Mode kunnen spelers privégames spelen met vrienden, lokaal of online. Dankzij de cross-platform ondersteuning kunnen spelers overal een team vormen en het tegen elkaar opnemen, ongeacht hun game-systeem.

LEGO Brawls is nu verkrijgbaar via de retailers, Nintendo eShop, PlayStation Store, Microsoft Store voor Xbox, Steam, Apple Arcade, en GeForce NOW.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password