LEGO Bricktales nu beschikbaar op Meta Quest 3

Het veelgeprezen bouwsteenavontuur van Thunderful en ClockStone, LEGO Bricktales VR, gaat vandaag een nieuwe dimensie in. De mixed reality VR-versie is nu verkrijgbaar op Meta Quest 3 voor de prijs van €29,99. Deze nieuwe versie van LEGO Bricktales brengt liefdevol gemaakte stenen diorama’s, volledig gebouwd met authentieke LEGO-elementen, bij je thuis, waarbij mixed reality wordt gebruikt om de diorama’s op je tafel te plaatsen en je te laten duiken in de prachtig vormgegeven omgevingen met behulp van de kracht van Meta Quest 3.

Het creatieve bouwmechanisme dat de titel in zijn oorspronkelijke vorm zo’n hit maakte op pc, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS en Android, is aangepast aan de VR-besturing van Meta Quest 3 om de LEGO-diorama’s van de game als nooit tevoren binnen handbereik te brengen, zodat je je verbeelding de vrije loop kunt laten tijdens het bouwen van leuke bouwwerken om puzzels op te lossen en een vervallen pretpark te redden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password