Lego Bricktales Komt Naar Xbox, Playstation, Switch & Pc In Q4 2022

In samenwerking met de LEGO Group onthult Thunderful de platformen waarop LEGO Bricktales zal uitkomen. Het nieuwe digitale avontuur van de ontwikkelaars achter de Bridge Constructor-serie zal in Q4 2022 beschikbaar zijn op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

In LEGO Bricktales reis je door 5 verschillende LEGO thematische biomen en gebruik je een intuïtieve nieuwe bouwsteen-voor-steen mechaniek om puzzels op te lossen en je oplossingen tot leven te brengen. Van puur esthetische creaties, zoals marktkramen en muziekdozen, tot functionele op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters, LEGO Bricktales biedt een groot aantal uitdagingen en quests om je verbeelding en bouwvaardigheden op de proef te stellen.
Door de diepste jungle, zonovergoten woestijnen, een bruisende stadshoek, een torenhoog middeleeuws kasteel en tropische Caribische eilanden word je getrakteerd op verrukkelijke omgevingen boordevol geheimen, uitdagingen en leuke personages.

In elk diorama zijn er LEGO Minifiguren die je hulp nodig hebben, maar ook de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden vrij te spelen voor je goede daden. Terwijl je deze kleurrijke omgevingen verkent, ontdek je een verscheidenheid aan bouwplaatsen met hun eigen sets stenen – het is aan jou om een uniek bouwwerk te bedenken dat zal werken. Of je nu wordt gevraagd om je ontwerphoed op te zetten en een troon voor een koning te bouwen of je technische vaardigheden te testen om een brug te bouwen die een graver over een rivier brengt, hoe je je bouwwerken bouwt en de uitdagingen aangaat die je worden aangeboden, is aan jou!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password