LEGO 2K Drive nu beschikbaar

Vandaag hebben 2K Games en de LEGO Group aangekondigd dat LEGO 2K Drive, de ultieme AAA-auto-avonturengame, nu verkrijgbaar is voor Nintendo SwitchTM, PlayStation 5, PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store. Onze review lees je HIER.
LEGO 2K Drive komt van een ongelooflijk team van genrekenners bij Visual Concepts en combineert de beste elementen van open wereld rijden en snel competitief racen, samen met een divers systeem voor het aanpassen van voertuigen. De game is gemaakt om alleen of samen te spelen en biedt robuuste co-op en spannende competitieve multiplayer met crossplay, zodat spelers zich kunnen groeperen op verschillende platforms, op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store. Online, lokale co-op en lokaal draadloos spelen met vrienden is ook beschikbaar op Nintendo Switch.

LEGO 2K Drive lanceert met een ongelooflijke waarde, met een enorme schat aan speelbare (en herspeelbare!) content die na de lancering blijft groeien met vier unieke Drive Pass-seizoenen. Meer details over de Drive Pass Seizoenen vind je hier.

“We zijn aangekomen bij de eerste stap in het multi-title partnerschap tussen 2K en de LEGO Group en we konden niet enthousiaster zijn,” zegt Tina Walsh, Hoofd LEGO GAME Marketing. “Met LEGO 2K Drive hebben Visual Concepts en 2K de LEGO-game-ervaring die fans kennen en liefhebben, op een spannende nieuwe manier geëvolueerd en een game geleverd waar zowel bestaand als nieuw LEGO-publiek in zal willen duiken.”

“LEGO 2K Drive is een droomproject dat tot leven komt voor ons team bij Visual Concepts, dat een diepe passie heeft voor autorijden en open wereld games,” aldus Greg Thomas, president van Visual Concepts. “Ongeacht de speelstijl is er voor fans zoveel te ontdekken in Bricklandia, en we kunnen niet wachten tot ze onze kijk op een wereld ervaren die alleen mogelijk is gemaakt door LEGO-magie.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com