LEGO 2K Drive kondigt Drive Pass Seizoen 4 aan, aanstaande woensdag beschikbaar

Vandaag hebben 2K en de LEGO Group aangekondigd dat het vierde Drive Pass*-seizoen op 13 maart naar LEGO 2K Drive komt. In de gratis update kunnen spelers 100 niveaus doorlopen, met de mogelijkheid om 21 gratis beloningen te verdienen, waaronder vier voertuigen, vijf steenpakketten, vijf coureurs en meer! Seizoen 4 introduceert ook een compleet nieuwe biome en nieuwe speltypen die beschikbaar zijn voor alle spelers.

  • Stargaze Summit – De ijzige bergen en toendra’s van Stargaze Summit doen denken aan het bevroren noorden, maar het wordt extra koud als spelers in latere races door de ruimte gaan cruisen. Terwijl spelers deze ijzige vlakte verkennen, vinden ze zeven races, drie uitdagingen en negen OTG-events (On-the-Go). Let goed op verborgen Herring Barrel-collectibles terwijl je door de sneeuw raast!
  • Goal Karts Hockey – Spelers kunnen hun aangepaste rit naar het ijs brengen, tegen een gigantische puck knallen en teamwork gebruiken om te scoren in Goal Karts Hockey, een nieuwe 3v3 online multiplayermodus** die ook in 1v1 lokaal splitscreen kan worden gespeeld. Het is een absolute chaos op de baan terwijl beide teams proberen de kolossale puck in het doel van de tegenstander te schieten, terwijl ze destructieve Power-Ups activeren die het andere team aan stukken kunnen schieten.
  • Tijdritraces – Het speltype Tijdrit is een nieuwe manier voor spelers om hun rijvaardigheid te testen en te streven naar nog snellere tijden. In deze races is het alleen de speler en het circuit, dus er is geen afleiding terwijl ze hun persoonlijke beste tijd proberen te verbeteren. Spelers hebben de optie om tegen een Ghost van hun beste tijd te racen terwijl ze hun route blijven verfijnen, en ze kunnen het tegen elkaar opnemen op de Leaderboards in een poging om vrienden te verslaan die een snellere tijd hebben neergezet.
  • Special Flairs in de garage – Alle spelers kunnen in de garage ook nieuwe Special Flairs verzamelen en aan hun verzameling toevoegen. Speciale Flairs hebben unieke effecten – zoals een melding als je in de buurt van een verzamelobject bent of een vlammenwerper die andere voertuigen en de omgeving kan laten smelten – en kunnen alleen worden gebruikt in de singleplayer en niet-competitieve speltypen. Verzamel ze allemaal door de races van Stargaze Summit te voltooien en voeg ze toe aan voertuigen voor extra plezier!

Wie de Premium Drive Pass voor seizoen 4 koopt, die is inbegrepen in de Year 1 Drive Pass, kan ook 84 Premium Rewards verdienen, waaronder negen nieuwe voertuigen en 10 nieuwe coureurs. Spelers kunnen creaties verdienen die geïnspireerd zijn op de gloednieuwe biome, Stargaze Summit, waaronder nieuwe viking- en sci-fi themacreaties en meer! Met de Premium Drive Pass Seizoen 4 kunnen spelers hun creativiteit in de garage naar nieuwe hoogten brengen met nieuwe Brick Packs, Stickers, Geluiden en Flairs.

Er zijn geen tijdslimieten voor LEGO 2K Drive Seizoenen, dus spelers kunnen elk seizoen in hun eigen tempo spelen. De Premium Drive Pass voor Seizoen 4 is inbegrepen bij de Year 1 Drive Pass* en is ook afzonderlijk verkrijgbaar. Spelers die de gratis versie van Seizoen 4 hebben gespeeld en besluiten om te upgraden naar de Premium versie van Drive Pass Seizoen 4, ontgrendelen direct alle Premium beloningen die ze hebben verdiend op basis van hun huidige niveau.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password