Lego 2K Drive kondigt Drive Pass Seizoen 2 aan voor morgen

Vandaag onthulden 2K en de LEGO Group dat het tweede seizoen van de Drive Pass* morgen, woensdag 13 september, naar LEGO 2K Drive komt. Alle spelers krijgen toegang tot 100 nieuwe niveaus en de mogelijkheid om 22 gratis beloningen te verdienen, waaronder drie voertuigen, vijf Brick Packs, vijf bestuurders en meer! Daarnaast kun je het nu ook opnemen tegen de chaos van voertuigen in de nieuwe Brick Brawl-modus.

Als je de Premium Drive Pass voor seizoen 2 koopt, die bij de Year 1 Drive Pass is inbegrepen, kun je 103 Premium Rewards verdienen, waaronder:

  • Nieuwe voertuigen en coureurs – Premium Drive Pass Seizoen 2 bevat 11 nieuwe voertuigen en 10 nieuwe coureurs. Met creaties geïnspireerd door het LEGO City Design Team, omvatten de nieuwe beloningen eigenzinnige wezens zoals een water-ready eenhoorn in zwembad-drijvende vorm, een bestuurbare bank, een Viking schip, en nog veel meer!
  • Nieuwe aanpassingen – Met de Premium Drive Pass Seizoen 2 kunnen spelers hun creativiteit in de garage naar nieuwe hoogten brengen met nieuwe Brick Packs, Stickers, Geluiden, Flairs en meer.

LEGO 2K Drive-seizoenen zijn niet beperkt in de tijd, dus spelers kunnen elk seizoen in hun eigen tempo spelen. Spelers die hebben genoten van de gratis versie van een Seizoen en besluiten te upgraden naar de Premium versie van Drive Pass Seizoen 2, krijgen direct alle Premium beloningen vrij die ze hebben verdiend op basis van hun huidige niveau.

Als onderdeel van de lancering van Seizoen 2 zijn er vorige week verschillende spannende updates voor LEGO 2K Drive uitgebracht.

  • Met Brick Brawl kunnen spelers hun vaardigheden testen in teamgevechten in de nieuwe multiplayer-mode die gratis is voor iedereen**. De schermutselingen, een 3 tegen 3 online multiplayerspeltype dat ook in 1 tegen 1 lokaal splitscreen kan worden gespeeld, duwen spelers ertoe om het voertuig van de tegenstander te vernielen, terwijl er wedstrijden worden gehouden in unieke arena’s vol vernietigende Power-Ups, kriskras door elkaar lopende paden en obstakels die spelers in hun voordeel kunnen gebruiken.
  • De online multiplayermodi voor gerangschikte spelers zijn toegevoegd aan de online multiplayermodi Play with Everyone**. De speltypen Race en Brick Brawl maken Ranked-wedstrijden mogelijk en je kunt hiervoor in een online groep van maximaal drie spelers in de rij staan. De ranglijsten worden aan het einde van elke Heat van twee weken opnieuw ingesteld, met zes Heats in elk nieuw Seizoen. Naast het recht om op te scheppen, kun je met het beklimmen van de ladders van elke Heat en Season in Ranked multiplayer extra beloningen verdienen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password