LEGO 2K Drive – Awesome News Network Aflevering 6

Er is een nieuwe aflevering van het Awesome News Network (ANN) verschenen op de LEGO 2K HUB YouTube pagina. De aflevering van deze week gaat dieper in op het racen! Iedereen wil de Sky Trophy, maar wie zal hem winnen? Ontdek hoe je kunt winnen in de ANN van deze week.
LEGO 2K Drive is de ultieme AAA driving adventure game en is wereldwijd beschikbaar op 19 mei 2023. Ontwikkeld door Visual Concepts, LEGO 2K Drive vernieuwt de iconische LEGO speelervaring met een enorme, open wereld waar spelers elk voertuig kunnen bouwen, overal kunnen rijden en een LEGO racelegende kunnen worden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com