Legenden! Legion Tales DLC van Last Train Home breidt historische RTS vandaag uit

Het is tijd om te vertrekken: de veelgeprezen historische RTS, Last Train Home, krijgt vandaag zijn eerste DLC, de Legion Tales!

Dompel jezelf onder in 10 legendarische missies, die elk vertellen over gevechtsgevechten die legendarisch zijn geworden onder de legionairs. Elke missie heeft zijn eigen unieke verhaal, waardoor elke ontmoeting de moeite waard is om na te vertellen. Beleef de enige zeeslag in de geschiedenis die Tsjechoslowaakse soldaten ooit hebben uitgevochten. Daal af in de diepten van een mijn voor een explosieve ontmoeting met je vijanden. Of wees getuige van een ware mitrailleurpriester die de krachten van het kwaad neermaait in de naam van de Heer. En je kunt zelfs proberen een tank te veroveren en de hel los te laten!

Ontvang de lanceringskorting
De Legion Tales DLC verschijnt vandaag, 1 februari 2024, met een adviesprijs (SRP) van €14,99. Tijdens de eerste week, tot 8 februari, krijgt de DLC 10% korting. Daarnaast is de Legion Tales DLC inbegrepen bij de Last Train Home Deluxe Edition, die van 1 tot 8 februari met een flinke korting van 34% te koop is op Steam. Deze korting geldt ook voor de standaard editie van de game.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password