Legendary server Lord of the Rings Online keert terug naar 2007

Lord of the Rings Online gaat World of Warcraft Classic achterna, alleen is het op World of Warcraft Classic nog wachten tot de zomer van 2019 terwijl Lord of the Rings Online nu al een retro server beschikbaar heeft. De zogenaamde Legendary server, waarvoor je wel VIP subscriber moet zijn om er toegang tot te hebben, keert terug naar de launch van de game in 2007, naar Shadows of Angmar, met een level cap van 50. Gaandeweg zullen het verhaal en de level cap verder ontgrendeld worden.

Voor de Legendary server doet Lord of the Rings Online het wel iets anders dan World of Warcraft Classic, dat zo goed als een volledige terugkeer naar de originele game inhoudt. Bij Lord of the Rings Online echter blijven rassen en classes die later werden toegevoegd nog steeds beschikbaar, terwijl ook bug fixes en gameplay verbeteringen en user interface updates behouden blijven.

Meer info over de Legendary server is hier te vinden.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password