LEGEND BOWL brengt retro American Football sim glorie en diepgang naar consoles op 9 augustus

De releasedatum van LEGEND BOWL, de definitieve indie diepsimulatiegame American Football, voor alle consoles – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en One, en Nintendo Switch – is bevestigd op 9 augustus 2023, nadat fans van sport- en retrogames er lang naar hadden uitgekeken. LEGEND BOWL biedt een aantal van de diepste simulatie-elementen in het genre en zit boordevol functies. LEGEND BOWL wordt geprezen als de spirituele opvolger van Tecmo Bowl en de langverwachte release combineert zowel retro- als moderne voetbalsensaties, waardoor het DE game is voor iedereen die behoefte heeft aan diep gedetailleerde simulatiegameplay.

Uitgever Top Hat Studios, Inc. en ontwikkelaar Super Pixel Games hebben een nieuwe trailer vrijgegeven om te laten zien wat je op 9 augustus kunt verwachten van LEGEND BOWL. Spiegels van deze video zullen in de loop van de dag door PlayStation en Xbox worden gepubliceerd.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password