Leer Kung-Fu en neem wraak in Sifu: Vengeance Edition – Nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en 5

Mindscape en Microids hebben vandaag met trots aangekondigd dat de Vengeance Edition van Sifu, een artistieke en realistische Kung-Fu-game dat draait om wraak en verlossing, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Sifu: Vengeance Edition bevat een exclusieve SteelBook-case, een unieke artbook met 48+ pagina’s, een digitale soundtrack en nog veel meer.
In de genadeloze beat ‘em up-game Sifu volgen spelers een jonge Kung-Fu-leerling die wraak wil nemen op de moordenaars van zijn familie. Zonder bondgenoten en met talloze vijanden, staat hij er alleen voor. Hij moet vertrouwen op zijn beheersing van Kung-Fu om te overwinnen en de nalatenschap van zijn familie in stand te houden.

Sterven betekent ouder worden
Zodra de speler sterft, herrijst deze op magische wijze op dezelfde plek, met een verschil… namelijk de leeftijd. Naarmate het personage sterft en ouder wordt, kan de speler nieuwe, krachtigere moves te leren, maar herrijzen is niet onvoorwaardelijk; het kent een limiet…

De weg van aanpassing
De lancering van Sifu: Vengeance Edition gaat gepaard met gratis updates, deze voegen de opties toe om de gewenste moeilijkheidsgraad te kiezen, een geavanceerde training modus en een scala aan nieuwe outfits voor het personage. Zie hieronder de Content Roadmap van 2022:

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password