Leagues IV: Trailblazer Reloaded van Old School RuneScape is nu beschikbaar

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag de terugkeer van de tijdelijke, competitieve gamemodus Leagues aangekondigd. Leagues IV: Trailblazer Reloaded is de opvolger van het succesvolle Leagues III: Shattered Relics. Trailblazer Reloaded geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen weg te banen door hun favoriete regio’s, waarbij ze profiteren van verhoogde XP en nieuwe relikwieën die krachtige, nieuwe effecten en vaardigheden met zich meebrengen.

Leagues werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019 en stelt spelers in staat Old School RuneScape op een geheel nieuwe manier te ervaren. Spelers beginnen helemaal opnieuw als Ironman in een alternatieve versie van Gielinor. Vervolgens voltooien ze taken in een race tegen de klok om zo snel mogelijk in level omhoog te gaan, waarmee ze waardevolle beloningen kunnen verdienen.

Spelers kunnen tot 10 januari 2024 kiezen welke taken en gebieden ze willen ontgrendelen in deze tijdelijke gamemodus. Deze keuzevrijheid betekent dat spelers voor zichzelf het optimale pad naar de overwinning moeten bepalen om een felbegeerde plaats op het Trailblazer Reloaded Leaderboard te verdienen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password