Layers of Fear 2 aangekondigd

Net op tijd voor Halloween heeft Bloober Team Layers of Fear 2 aangekondigd, waarmee een van de beste horrorgames van de afgelopen jaren een vervolg krijgt. Eigenlijk is het niet de eerste keer dat we de game te zien krijgen, want Layers of Fear 2 bleek eerder bekend te staan als Project Méliès, dat eerder dit jaar werd aangekondigd. Toen nog werd gedacht dat het om een compleet nieuwe game ging, maar nu dus blijkt het om Layers of Fear 2 te gaan.

Veel is er wel nog niet bekend over Layers of Fear 2, maar de oorspronkelijke codenaam was een verwijzing naar Georges Méliès, een beroemde Franse filmpionier en goochelaar. Onderstaande teaser trailer blijft in datzelfde sfeertje en suggereert dat je een acteur bent geworden zodat je nooit jezelf zou moeten zijn. De horrorgame lijkt zich deze keer ook af te spelen op een schip. De trailer werd trouwens ingesproken door Tony Todd, die doorheen de jaren ’90 de beangstigende Candyman speelde.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password