Launch trailer voor Home Sweet Home

Het is oktober dus dat betekent dat het Halloween er aan komt. Als het gaat om videogames worden er een aantal games uitgebracht in dit thema. Voor PlayStation VR is er het huiveringwekkende Home Sweet Home om naar uit te kijken, met ontwikkelaar Yggdrazil Group die een nieuwe trailer uitbrengt in voorbereiding.
Als eerste in een reeks angstaanjagende first-person horrorspellen zal Home Sweet Home spelers gooien in een donker en verwrongen labyrint, waar een zweem van angst de lucht vult,  door scheuren in het plafond bloed en naar beneden sijpelt door gebroken vloerplanken en angst wordt sterker bij elke stap. Gebaseerd op Thaise mythen, overleveringen en overtuigingen, geeft de nieuwe lanceringtrailer voor Home Sweet Home een bloedstollende blik op wat deze maand zal komen, zonder iets om je mee te verdedigen. Het enige wat je kunt doen is rennen en  je verstoppen.

Op 16 oktober zal de game online beschikbaar zijn op Playstation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password