Launch Trailer voor Football Manager 2019

Sports Interactive en SEGA Europe Ltd. zijn verheugd om aan te kondigen dat Football Manager 2019 nu beschikbaar is voor PC en Mac. Bovendien komen vandaag ook Football Manager 2019 Touch en Football Manager 2019 Mobile uit, de eerste keer in de geschiedenis van de series waarbij alle drie de titels een gelijktijdige release hebben.

De volledige release van FM19 bevat een groot aantal verbeteringen van de pre-release beta, inclusief een nieuwe match engine en bijgewerkte spelersinformatie. Bovendien is de toegang tot de Steam Workshop, de pre-game en in-game editors allemaal beschikbaar. Fans die hun managementcarrière al zijn begonnen in de pre-release beta kunnen de save naar het volledige spel overzetten.

Met grote aanpassingen aan de training en tactiek, het debuut van de Bundesliga licentie en een gloednieuw uiterlijk, wordt FM19 de grootste release in de geschiedenis van de series.

De beoordelingen voor FM19 zijn over het algemeen zeer positief. Deze positiviteit is terug te vinden in de feedback van beta-gebruikers van de FM19 pre-release, die tot nu toe als beste is ontvangen. Veel mensen binnen de FM-community prijzen de nieuwe look en functies en de Steam reviews zijn ‘zeer positief’.

Football Manager 2019 Touch is beschikbaar voor PC en Mac, evenals high-end iOS en Android tablets. Football Manager 2019 Mobile is beschikbaar op iOS en Android apparaten. Meer informatie over alle spellen is te vinden op de Football Manager website.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password