Launch trailer voor Diluvion Resubmerged

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Arachnid Games hebben Diluvion: Resubmerged geïntroduceerd, een belangrijke nieuwe update voor het originele onderzeeër-,  verkennings- en actiespel Diluvion.
Diluvion: Resubmerged  bevat gloednieuwe functies die meer strategische diepte toevoegen aan plunderen, je unieke team beheren en je verschillende onderzeeërs upgraden om te voldoen aan de behoeften van de speler – en speelstijlen. Salvaging is dynamischer dan ooit met gevarengevechten die de vaardigheden en items van je crew vereisen om te overwinnen, en een nieuw craftsysteem biedt een grotere maatwerk aan je schip met upgrades voor bepantsering, dieptebereik, levensondersteuning en meer. De update bevat ook verbeterde beelden, nieuwe grafische instellingen, een complete UI-revisie met verbeterde quest-tracking en -waypoints, de mogelijkheid om overal op te slaan en vernieuwde landmark-, navigatie- en routeverwerkingssystemen. Tot slot nieuwe side-quests, artwork en muziek naast een aantal verbeteringen van de kwaliteit van leven.

Gratis voor alle Diluvion-bezitters op Windows PC, Mac en Linux.
Maar momenteel is de bundel ook te verkrijgen tegen korting op Steam en GOG

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password