Launch trailer viert de release van Deadlight: Director’s Cut

De survival horror platformer Deadlight: Director’s Cut is gisteren verschenen voor PlayStation4, Xbox One en PC. De game verschijnt zowel fysiek als digitaal voor de prijs van €19,99. De strijd tegen de zombies is intenser dan ooit in de gloednieuwe Survival Arena Mode met interactieve verdedigingsmiddelen en nieuwe wapens. De PS4- en Xbox One-versies bieden ook nog eens toegang tot de Nightmare Mode, die na uitspelen een alternatief einde onthult.

In deze intense 2D-platformer moeten spelers puzzels kraken en hindernissen overwinnen als Randall Wayne, die op zoek gaat naar zijn familie in de ruïnes van het Seattle uit 1986. Omdat wapens en munitie schaars zijn, is vertrouwen op je vuurkracht niet altijd de beste optie. Spelers kiezen zelf of ze zombies sluipend passeren, met slagwapens uitschakelen of toch op kogels trakteren. Keuzes die het verschil maken tussen leven en dood.

Deadlight: Director’s Cut biedt een verbeterde besturing, fraaiere animaties en 1080p-weergave op alle platformen. De game wordt geleverd inclusief de originele Developer Diaries, voor een kijkje achter de schermen van de Deadlight-serie, en een nieuw digitaal artbook.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password