Launch trailer Life is Strange 2 onthuld

Life is Strange 2 is nog maar een weekje van ons verwijderd. We kunnen niet wachten om te horen wat spelers ervan vinden wanneer ze de game eindelijk kunnen spelen.

Episode 1 van Life is Strange 2 is getiteld ‘Roads’ en wordt donderdag 27 september 2018 wereldwijd digitaal uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam. Vandaag willen we alvast de lanceringstrailer van Life is Strange 2 met jullie delen.

Al sinds de lancering van de laatste episode van het eerste seizoen werken we aan Life is Strange 2. We zijn heel enthousiast over ons nieuwe verhaal, dat gaat over Sean en Daniel Diaz, twee broers uit een voorstad van Seattle.

Na een tragisch incident zijn de broers gedwongen om op de vlucht te slaan voor de politie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door de gevaren die ze tegenkomen tijdens hun zwervend bestaan en de manifestatie van een superkracht die ze niet begrijpen en niet helemaal onder controle hebben.

Het seizoen krijgt 5 episodes waarin Sean en Daniel een jaar lang gevolgd worden tijdens hun reis van Seattle naar Mexico. Het is een lange reis waar de broers totaal niet op voorbereid zijn – ze zijn vertrokken met niets anders dan een klein beetje geld en de spullen die Sean toen toevallig bij zich had.

Ze kunnen stelen om te overleven of op het rechte pad blijven en de trip zonder essentiële voorraden maken. Sean moet zich bij zijn beslissingen ook afvragen welke lessen Daniel er uit zal trekken. Nu Sean totaal verantwoordelijk is voor zijn jongere broer begint hij zich te realiseren dat zijn keuzes hun levens voor altijd zullen beïnvloeden…

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password