Langverwachte nieuwe combat skill genaamd Necromancy is nu beschikbaar in RuneScape

RuneScape heeft vandaag de nieuwe combat skill Necromancy uitgebracht. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort.
Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen. Verder introduceert Necromancy negen quests en twee dodelijke boss fights.

Spelers betreden de onderwereld van Gielinor, beter bekend als The City of Um, door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills. Necromancy is eenvoudig te leren en zeer de moeite waard om onder de knie te krijgen, zowel voor ervaren spelers als voor terugkerende en nieuwe spelers.

Naast de lancering van Necromancy heeft het team van ontwikkelaars niet stilgezeten en gaat het avontuur de komende maanden door. Zo kunnen spelers zich in september verheugen op een grote patch waarin de feedback van spelers wordt meegenomen. Verder kan men uitkijken naar een nieuwe quest in oktober en een nieuw boss fight in november.

Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120. Bezoek de officiële website voor meer informatie over de nieuwe combat skill. RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers van de game kunnen genieten van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password