Lange trailer van Dead Island 2 onthuld

Met nog minder dan twee maanden te gaan voordat Dead Island 2 wereldwijd verschijnt, bieden Dambuster Studios en Deep Silver spelers een uitgebreide blik op de gameplay. De trailer begint helemaal aan het begin van de game in Bel Air, Los Angeles.

In de trailer gebruikt de slachter Dani een uitgebreid arsenaal wapens, met elk hun eigen, unieke vechtstijl en eindeloze upgrade-mogelijkheden. De wapens komen goed van pas tijdens haar confrontaties met standaard-zombies (Walkers, Shamblers, Runners), Variant (grenadier walkers), en Apex (hyper-gemuteerde zombies) met elk hun eigen krachten en gedrag.

Dani komt uit de mosh pits van County Cork, Ierland, en heeft een unieke slachtstijl, volhardend maar evenwichtig, die uitnodigt tot een behendige manier van vechten. Haar missie? Om het Halperin Hotel te bereiken.

De trailer toont ook hoe spelers krachtige Skill Cards kunnen gebruiken om Dani’s vaardigheden te verbeteren en haar speelstijl te veranderen, terwijl ze zich een weg baant door de beginfase van de game.

Dambuster Studios’ speciale verminkingssysteem genaamd FLESH (Fully Locational Evisceration System for Humanoids) zorgt ervoor dat het breken van botten, afkappen van ledematen en verschroeien van vlees meer voldoening dan ooit schenkt.

Als geïnfecteerde, maar deels immune slachter, kun je ook haar besmette DNA activeren om de Fury Mode te activeren.

Dead Island 2 is een eerstepersoons actie-RPG in een unieke setting – een gruwelijke maar ook stijlvolle en levendige versie van Los Angeles die HELL-A wordt genoemd. De unieke formule van de serie is terug, met alle zwarte humor, over-de-top slachtpartijen en eigenzinnige gekte die je van Dead Island verwacht.

De game is nu beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 21 april 2023 voor Xbox Series X en Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en de Epic Games Store voor pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password