Landgenoot speelt groot league of legends-toernooi in brazilie!

Red Bull Player One? Dat is League of Legends, maar met een twist. Geen teams, maar wel keiharde actie in de mid lane, één tegen één! Na vier online qualifiers met meer dan 300 deelnemers en de nationale finale op GameForce won Nicky ‘Belgian Taz’ Riat uit Brussel de allereerste Belgische editie. Zijn prijs was een ticket naar de wereldfinale in Sao Paulo in Brazilië. En dat is dit weekend!

Belgian Taz moet op zaterdag 30 november 2019 aan de bak tegen 29 andere nationale winnaars. Daar wordt hij natuurlijk voor klaargestoomd in een heus Red Bull Player One Bootcamp: een week coaching, vol tips, tricks, skills, strategieën en tactieken van professionele spelers. De finale gaat door op zondag 1 december 2019.

“Mijn strategie voor de wereldfinale in Brazilië is simpel: gewoon gaan voor pure skills! Het gaat ook niet anders. Je kan niet rekenen op teamleden en krijgt maar één kans! Ik heb heel wat ervaring op toernooien – ook met mijn voormalige team Brussels Guardians – maar zo’n 1v1 is toch altijd iets anders. Bring it on Brazil!” – Belgian Taz

Live kijken kan op zaterdag 30 november 2019 van 17 uur tot middernacht op Twitch. Ook de finales (hopelijk mét Belgian Taz) kan je daar kijken, van 17 uur tot middernacht op zondag 1 december 2019!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password